Etusivu » Vegaaninen keitto
|

Vegaaninen keitto

Vegaaninen keitto maistuu arkena ja viikonloppuna ja erityisen ihanalta syys- ja talviviimalla. Tässä blogini parhaat keittoreseptit, joilla pysyt lämpimänä.

vegaaninen keitto

Vegaaninen keitto on täydellinen arkiruoka, mutta maistuu toki viikonloppunakin. Keitä kerralla koko kattilallinen, moni keitto maistuu vähintään yhtä hyvältä myös seuraavana päivänä uudelleen lämmitettynä.

Vegaaninen keitto: Kasvissosekeitot moneen makuun

Kasvissosekeitot ovat loistavaa hävikinhäätöruokaa, sillä kattilaan voi pilkkoa miltei mitä tahansa kasvislokeroon unohtuneita, parhaat päivänsä nähneitä kasviksia tai vaikka sesongin edullisimpia aarteita. Kattilassa muhiessaan ja sauvasekoittimella sileäksi soseutettuna lopputulos on lähes aina suussa sulavan herkullinen.

paahdettu paprikakeitto

Paahdettu paprikakeitto

Paahdettu paprikakeitto on herkullinen kasvissosekeitto, josta sekaan surautettu maapähkinävoi tekee pehmeän täyteläisen. Paprikoiden paahtamista lukuunottamatta keitto on helppo ja nopea valmistaa.

Ohje: Paahdettu paprikakeitto

porkkana-maapähkinävoikeitto

Porkkana-maapähkinävoikeitto

Porkkana-maapähkinävoikeitto on täyteläinen ja samettisen pehmeä sosekeitto. Tujaus chiliä antaa arjen luottoruoalle mukavasti luonnetta. Helppo, edullinen, lämmittävä, nopea, terveellinen ja herkullisen makuinen sosekeitto pelastaa hetkessä arjen kiperimmänkin ruokapulman.

Ohje: Porkkana-maapähkinävoikeitto

tomaatti-maapähkinäkeitto

Tomaatti-maapähkinäkeitto

Tomaatti-maapähkinäkeitto on todellista pikaruokaa! Vartissa pöytään on lupaus, joka ei petä!

Ohje: Tomaatti-maapähkinävoikeitto

Vegaaninen keitto: Mausteilla menoa ja meininkiä

Mausteilla vegaaninen keitto saa ihan uutta ilmettä ja nostetta. Lähdetkö makumatkalle Meksikoon vai suuntaatko sittenkin Aasian aurinkoon?

meksikolainen tomaattikeitto

Meksikolainen tomaattikeitto

Meksikolainen tomaattikeitto höystetään yltäkylläisin täyttein ja nautiskellaan nachojen kera. Tässä keitto, joka saa makunystyrät onnesta sykkyrälle.

Ohje: Meksikolainen tomaattikeitto

vegaaninen keitto

Nuudelikeitto

Nuudelikeitto on talviruokaa parhaimmillaan. Mausteinen liemi ja herkulliset sattumat takaavat makuilotulituksen. Tee tätä, tykkäät taatusti!

Ohje: Nuudelikeitto

vegaaninen keitto

Aasialainen tofukeitto

Aasialainen tofukeitto lämmittää kylmästä kohmeiset käpälät. Tässä sopassa kotoisa peruna yhdistetään Aasian mausteiseen makumaailmaan. Kookoskerma pyöristää mausteisen makumaailman lempeäksi.

Ohje: Aasialainen tofukeitto

vegaaninen keitto

Thaimaalainen tofukeitto

Thaimaalainen tofukeitto on makujen ilotulitusta. Kookosmaitopohjaisen liemen raikastavat limetti, kaffirilimetti ja sitruunaruoho.

Ohje: Thaimaalainen tofukeitto

misokeitto

Misokeitto

Misokeitto on täydellinen kylmien ilmojen soppa. Maukas liemi ja yltäkylläiset täytteet lämmittävät kuin sisäinen villasukka. Misokeitto on täynnä umamia ja maukkaita höysteitä.

Ohje: Misokeitto

Vegaaninen keitto: Linssikeitot moneen makuun

Linssikeitto on meidän perheen suosikkiarkiruokaa, johon on aina ainekset valmiina. Tylsää linssikeitto ei missään tapauksessa ole, sillä mausteita ja höysteitä vaihtamalla siitä saa aina uuden makuisen.

linssikeitto

Kookos-linssikeitto

Kookos-linssikeitto on terveellistä, edullista ja helppoa arkiruokaa, joka valmistuu puolessa tunnissa eikä vaadi kummoisia raaka-aineita tai kikka kolmosia onnistuakseen. Punainen currytahna, korianteri ja juustokumina takaavat makujen ilotulituksen, kookosmaito sopan samettisuuden

Ohje: Kookos-linssikeitto

vegaaninen keitto

Marokkolainen linssikeitto

Tämä soppa saa säväyksen harissatahnasta ja herkullisen makuvivahteen Lähi-idän suositusta Ras el hanout -maustesekoituksesta. Voit keittää keittoa kerralla vaikka koko kattilallisen, sillä reseptin raaka-aineet on helppo tuplata. 

Ohje: Marokkolainen linssikeitto

bataattisosekeitto

Bataattikeitto

Bataattikeitto on samettinen sosekeitto, johon bataatti tuo herkullista makeutta ja punaiset linssit sakeutta sekä ruokaisuutta. Keitossa maistuvat lempeästi chili, inkivääri ja kookos. Tämä edullinen keitto on täydellinen arkiruoka.

Ohje: Bataattikeitto

linssikeitto

Tomaatti-linssikeitto

Tämä nopea linssikeitto tehdään kuivattujen linssien sijaan säilykelinsseistä. Keitto valmistuu reilussa vartissa ja on aivan loistavaa myös uudelleen lämmitettynä.

Ohje: Tomaatti-linssikeitto

linssikeitto

Thai-linssikeitto

Tämä vegaaninen keitto maustuu makoisaksi sitruunaruohon avulla ja kaffirilimetin lehdillä. Kookoskerma tuo makuun täyteläisyyttä ja sauvasekoitin ajaa koostumuksen lopuksi samettisen pehmeäksi.

Ohje: Thai-linssikeitto

Vegaaninen keitto: Kotiruokien suosikit

Moni vegaaninen keitto ei syyttä suotta ole arkiruokien klassikko. Kokkaa kermainen kalakeitto ilman kalaa savutofusta, hurmaa pöytäseurue suussa sulavalla kanattomalla keitolla tai pyöräytä arkiruokapöytään pinaattikeitto alusta alkaen itse.

vegaaninen pinaattikeitto

Vegaaninen pinaattikeitto

Vegaaninen pinaattikeitto on arkiruokien parhaimmistoa. Einesruokien kunkku on helppo ja nopea tehdä myös alusta alkaen itse. 

Ohje: Vegaaninen pinaattikeitto

vegaaninen keitto

Kalaton keitto

Kalaton keitto eli veganinen savutofukeitto on soppa koko perheen makuun. Perunat, porkkanat ja fenkoli uivat sopassa sävyisästi savutofun seurana.

Ohje: Kalaton keitto

kanaton keitto

Kanaton keitto

Kanaton keitto on täydellinen arkiruoka. Puolessa tunnissa valmis soppa on erinomaista myös uudelleen lämmitettynä.

Ohje: Kanaton keitto

vegaaninen keitto

Vegaaninen kesäkeitto

Vegaaninen keitto on myös täydellinen kesäruoka, kun sen valmistaa sesongin maukkaimmista kasviksista. Nappaa alta vegaanisen kesäkeiton ohje ja parhaat vinkit valmistukseen.

Ohje: Vegaaninen kesäkeitto

Lue myös nämä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *