Ota yhteyttä

Vegeviettelyksen takana häärii Hanna, ruoan ja ravitsemuksen ammattilainen, ruokatoimittaja, sisällöntuottaja sekä elintarviketieteiden maisteri (ETM). 

Blogini pääteema on rakkaus terveellistä ja maukasta kasvis- sekä vegaaniruokaa kohtaan. Sivuiltani löydät helposti lähestyttäviä arkiruoka- ja leivontaohjeita sekä inspiraatiota kasvis- ja vegaaniruokavalioon. Testaan mielelläni myös tuoteuutuuksia, syön ravintoloissa ja kahlaan keittokirjoja läpi ahmien.

Lisää blogini taustasta voit lukea Info-sivulta.

Kiinnostaako yhteistyö?

Teen mielelläni yhteistyötä yritysten ja organisaatioiden kanssa, jotka ovat linjassa blogini sisällön sekä arvojeni kanssa. Jos sinulla on tuote tai idea, jonka kuvittelisit sopivan minulle, ota rohkeasti yhteyttä ja kerro millaisesta projektista on kyse. Suunnitellaan yhdessä!

Yhteistyö voi pitää sisällään esimerkiksi 

  • reseptisuunnittelua
  • tuote- tai konseptitestausta
  • sisällöntuotantoa
  • sisältömarkkinointia
  • artikkelien kirjoitusta

Asiakkaitani ovat olleet muun muassa Planti Suomi, Sannan Ruokakassi ja Fast & Green, Minska, Like Meat sekä Baba Foods. Kirjoittamiani artikkeleita löydät kotiliesi.fi ja anna.fi -sivustoilta.

Myös postaustoive, kommentti tai kysymys on tervetullut! Voit käyttää alta löytyvää lomaketta tai lähettää sähköpostia [email protected]

Hyppää matkaani myös somessa. Nopeimmin saat minut kiinni Instagramissa @vegeviettelys

Lähetä