Etusivu » Gnocchivuoka
|

Gnocchivuoka

Gnocchivuoka on todellinen arki-illan apuri. Tuorepastahyllystä löytyvistä gnoccheista, tölkkipavuista ja tomaattumurskasta kokoon kasattu helppo ja herkullinen arkiruoka valmistuu puolessa tunnissa yhden vuoan taktiikalla.

gnocchivuoka

Gnocchivuoka on tuonut pelastuksen viime aikojen mitä tänään syötäisiin -pulmaan. Jostain syystä ruoanlaittoinspiraationi on viime päivien aikana ollut totaalisesti kadoksissa. Kun Glorian Ruoka&Viini -lehdestä löytyi helpon ja nopean gnocchivuoan ohje, oli parin päivän ruokapulma sillä ratkaistu.

Gnocchivuoka valmistui puolessa tunnissa puolivalmisteita hyväksi käyttäen, mutta maussa ei huomannut, vaikka mutkia olikin vedetty suoriksi ihan luvan kanssa.

Alkuperäiseen reseptiin tein tosin useamman muutoksen, sillä kaipasin tomaattipohjaiseen kastikkeeseen enemmän makua ja täyteläisyyttä. Kastikkeena käytin tölkkikirsikkatomaattien sijaan tomaattimurskaa, jonka täytelöitin lorauksella kaurakermaa ja maustoin makoisaksi ärhäkällä arrabiata-pestokastikkeella.

Gnocchivuoka on vegaaninen, kun korvaat mozzarellajuuston vegaanisella vaihtoehdolla ja varmistat, että myös käyttämäsi pesto on vegaaninen.

Psssst! Jos etsit lisää arjen helppoja vuokaruokia, kurkkaa blogin arkistoista myös nämä reseptit:

Gnocchivuoka

Gnocchivuoka on todellinen arki-illan apuri. Tuorepastahyllystä löytyvistä gnoccheista, tölkkipavuista ja tomaattumurskasta kokoon kasattu helppo ja herkullinen arkiruoka valmistuu puolessa tunnissa yhden vuoan taktiikalla.
Valmistelut 5 mins
Kypsennys 30 mins
Aika yhteensä 35 mins
Kategoria Arkiruoka, Pastat ja nuudelit
Annokset 4

Raaka-aineet
  

  • 1 pkt (500 g) gnoccheja
  • 2 tlk (à 230 g) mustapapuja
  • 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
  • 1 dl arrabiatapestokastiketta
  • 1 dl kaurakermaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria
  • 1 pkt (125 g) mozzarellajuustoa (vegaaniseen versioon vuustoa)

Valmistusohjeet
 

  • Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  • Huuhtele ja valuta pavut. Sekoita gnocchit, pavut, tomaattimurska, pestokastike sekä mausteet uunivuoassa. Viipaloi päälle mozzarella (tai lisää vuustoraaste).
  • Paista gnocchivuoka uunin keskitasolla 30 minuuttia.
  • Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Lue myös nämä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvioi resepti!