Meksikolainen papukastike
Meksikolainen papukastike valmistuu puolessa tunnissa ja maistuu niin nachojen kuin paahdettujen perunoiden tai bataattien kanssa. Meksikolainen papukastike on yksi viime aikojen suosikkiruoistamme. Mausteinen, muhkealla juustokuorrutteella kruunattu papukastike, jota on maistunut herkulta niin nachojen, lohkoperunoiden kuin bataattiranskalaistenkin kanssa. Herkku toimii loistavasti perjantai-illan tarjottavana, mutta solahtaa vaivattomasti myös helppojen arkiruokien kategoriaan. ”Sairaan hyvää ruokaa! Saako syödä kaiken?” mies…
Bataattikeitto – lempeän makuinen sosekeitto rikastetaan linsseillä
Bataattikeitto on samettinen sosekeitto, jossa maistuvat lempeästi chili, inkivääri ja kookos.
Soijarouhe – kuivakaapin moniottelija sopii ronskilla maustamisella moneen
Soijarouhe on mahtava arkiruoan raaka-aine: edullinen, monipuolinen ja pitkään kaapissa hyvänä säilyvä. Itsessään varsin vaisun ja tylsän makuinen soijarouhe imee itseensä runsaasti makuja ja ronskilla maustamisella se taipuukin vaikka mihin. Soijapavuista kylmäpuristamalla valmistettua soijarouhetta parempaa kotivaraa on vaikea keksiä. Sitä myydään pienimmissäkin marketeissa eikä iso pussillinen kustanna paria euroa enempää. Tarjolla on sekä vaaleaa että…
Soijabolognese ja vegaaninen parmesaani – helppo ja nopea soijarouhekastike on pastan paras kaveri
Soijabolognese valmistuu kuiva-ainekaapin perus raaka-aineista ja maistuu pastan kera koko perheelle.
Kattilalasagne – superhelppo lasagne valmistuu pannulla pikana
Kattilalasagne on kaikessa yksinkertaisuudessaan nerokkuuden huippu. Yhden padan taktiikalla valmistuva pannulasagne on pöydässä puolessa tunnissa.