Vegaaniset rahkaletut
Vegaaniset rahkaletut muhevoituvat banaanilla. Pikkupannarit valmistuvat suit sait sukkelaan ja maistuvat herkuilta hillon ja kermavaahdon tai vaniljajäätelön kera.

Vegaaniset rahkaletut päätyivät ruokalistalle heti, kun bongasin ohjeen Vege.it -blogista. Vesi herahti kielelle ja rahkalettuja oli pakko päästä heti testaamaan.
Muhensin lettutaikinan joukkoon yhden banaanin ja vaihdoin maustamattoman soijarahkan Alpron uuteen vaniljaiseen versioon. Ruokaisat rahkaletut nautiskeltiin meillä marjahillon kera. Tuoreet tai pakastemarjat sekä vaahterasiirappi toimisivat varmasti vähintään yhtä hyvin, eikä nokare jäätelöä tai kermavaahtoa herkkuhetkestä ainakaan yhtään huonompaa tekisi.

Lettujen ja pannareiden ystävän kannattaa käydä kurkkimassa blogin arkistosta myös nämä reseptit:
- Vegaaninen pannukakku
- Vegaaninen marjapannukakku
- Amerikkalaiset pannukakut vegaanisesti
- Vegaaniset letut
- Pannarimurot

Rahkaletut
Raaka-aineet
Rahkaletut:
- 1 prk (400 g) vaniljan makuista soijarahkaa (Alpro Greek Style)
- 1 kypsä banaani
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 2 rkl maissitärkkelystä
- 2 rkl sokeria
- öljyä paistamiseen
Tarjoiluun:
- hilloa, marjoja, vaahterasiirappia ja/tai jäätelöä
Valmistusohjeet
- Muhenna banaani ja sekoita se kulhossa rahkan kanssa.
- Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää rahkan joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
- Kuumenna öljy lettupannulla ja paista rahkalettuja keskilämmöllä pari minuuttia molemmin puolin.
- Tarjoa rahkaletut esimerkiksi hillon ja kasvipohjaisen kermavaahdon tai jäätelön tai banaaniviipaleiden ja suklaa-pähkinälevitteen kera.