Etusivu » Vegaaniset rahkaletut

Vegaaniset rahkaletut

Vegaaniset rahkaletut muhevoituvat banaanilla. Pikkupannarit valmistuvat suit sait sukkelaan ja maistuvat herkuilta hillon ja kermavaahdon tai vaniljajäätelön kera.

vegaaniset rahkaletut

Vegaaniset rahkaletut päätyivät ruokalistalle heti, kun bongasin ohjeen Vege.it -blogista. Vesi herahti kielelle ja rahkalettuja oli pakko päästä heti testaamaan.

Muhensin lettutaikinan joukkoon yhden banaanin ja vaihdoin maustamattoman soijarahkan Alpron uuteen vaniljaiseen versioon. Ruokaisat rahkaletut nautiskeltiin meillä marjahillon kera. Tuoreet tai pakastemarjat sekä vaahterasiirappi toimisivat varmasti vähintään yhtä hyvin, eikä nokare jäätelöä tai kermavaahtoa herkkuhetkestä ainakaan yhtään huonompaa tekisi.

Lettujen ja pannareiden ystävän kannattaa käydä kurkkimassa blogin arkistosta myös nämä reseptit:

Rahkaletut

Vegaaniset rahkaletut muhevoituvat banaanilla. Pikkupannarit valmistuvat suit sait sukkelaan ja maistuvat herkuilta hillon ja kermavaahdon tai vaniljajäätelön kera.
Valmistelut 10 mins
Kypsennys 20 mins
Aika yhteensä 30 mins
Kategoria Aamu- ja välipalat
Annokset 4

Raaka-aineet
  

Rahkaletut:

  • 1 prk (400 g) vaniljan makuista soijarahkaa (Alpro go on)
  • 1 kypsä banaani
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 rkl maissitärkkelystä
  • 2 rkl sokeria
  • öljyä paistamiseen

Tarjoiluun:

  • hilloa marjoja, vaahterasiirappia ja/tai jäätelöä

Valmistusohjeet
 

  • Muhenna banaani ja sekoita se kulhossa rahkan kanssa.
  • Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää rahkan joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
  • Kuumenna öljy lettupannulla ja paista rahkalettuja keskilämmöllä pari minuuttia molemmin puolin.
  • Tarjoa rahkaletut esimerkiksi hillon ja kasvipohjaisen kermavaahdon tai jäätelön tai banaaniviipaleiden ja suklaa-pähkinälevitteen kera.

Lue myös nämä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvioi resepti!