Etusivu » Varhaiskaali-gnocchipelti

Varhaiskaali-gnocchipelti

Varhaiskaali-gnocchipelti on ihanan iisi kesäruoka. Sujauta ainekset pellille ja anna uunin hoitaa työt.

varhaiskaali-gnocchipelti

Varhaiskaali-gnocchipelti on helppo ja nopea tehdä. Varhaiskaali tuo ruokaan sopivasti mehevyyttä, uunin lämmössä paahtuneet gnocchit rapeutta ja vegechorizo valloittavaa suolaisuutta ja pientä särmää. Loistava yhdistelmä!

Gnoccheja ei ole lainkaan välttämätöntä keittää ennen syöntiä. Ei, vaikka paketin kyljessä sanottaisiin mitä. Kun gnocchit kippaa suoraan uuninpellille kypsymään, paahtuvat ne pinnalta rapeiksi ja sisältä ihanan meheviksi. Ennen rarjoilua pinnalle lisätään vielä vegeparmesaania, joka syntyy nopeasti cashewhpähkinöistä, ravintohiivahiutaleista ja ripauksesta suolaa.

gnocchipelti

Varhaiskaali-gnocchipelti on ehdottomasti parhaimmillaan vastapaistettuina, muutoin gnocchit menettävät herkullisen rakenteensa ja kuivahtavat. Onneksi ruoka on niin taivaallista, että katoaa hetkessä viimeistä gnocchipalleroa myöten.

Jos rakastat gnoccheja, kurkkaa blogin arkistosta myös nämä reseptit:

varhaiskaali-gnocchipelti

Varhaiskaali-gnocchipelti

Varhaiskaali-gnocchipelti on ihanan iisi kesäruoka. Sujauta ainekset pellille ja anna uunin hoitaa työt. 
Valmistelut 5 minutes
Kypsennys 30 minutes
Aika yhteensä 35 minutes
Kategoria Arkiruoka
Annokset 3

Raaka-aineet
  

  • 1/2 varhaiskaali
  • 500 g perunagnoccheja
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl vegaanista margariinia
  • 1/2 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 100 g pakasteherneitä
  • 1 tlk (230 g) isoja valkoisia papuja
  • 1 pkt (200 g) vegechorizoa esim. Muu

Lisäksi

  • vegaanista parmesaania
  • ruohosipulia, timjamia tai basilikaa

Valmistusohjeet
 

  • Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  • Suikaloi kaali ohuelti ja levitä leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille yhdessä gnocchien kanssa. Lisää öljy, margariini pieninä nokareina ja vesi. Mausta tasaisesti suolalla ja pippurilla. Nosta pelti uuniin ja paahda 15 minuuttia.
  • Huuhtele ja valuta pavut. Paloittele vegechorizot. Nosta pelti uunista ja lisää pellille pavut, herneet ja chorizot. Jatka paistamista vielä toiset 15 minuuttia.
  • Viimeistele varhaiskaali-gnocchipelti vegeparmesaanilla ja tuoreilla yrteillä.

Lue myös nämä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvioi resepti!