Etusivu » Kermainen seitanmakkarapasta
|

Kermainen seitanmakkarapasta

Kermainen seitanmakkarapasta on tuhti arkiruoka, joka valmistuu vaivatta vartissa. 

kermainen seitanmakkarapasta

En tiedä kuinka trendikkäisiin raaka-aineisiin mausteinen seitanmakkara kuuluu, mutta siitä valmistettu kermainen pasta on kuulunut viime aikojen ruokasuosikkeihini.

Kermaisessa makkarapastassa ilahduttaa monikin asia. Se on nopea ja maukas vegeherkku, joka taltuttaa saletisti kovimmankin nälän.

Ohje on alunperin Hannan soppa -ruokablogista. Astetta parempi makkarapasta kuuluu Hannan Kotiäidin nopeat -ruokasarjaan, mutta se sopii kyllä ilahduttamaan myös ei-äitejä, isiä ja kaikkia muita nälkäisiä.

Vegaaninen versio ruoasta syntyi vaihtamalla raakamakkara seitanista valmistettuun ja tavallinen kerma kaurapohjaiseen. Pastaksi valitsin kikhernetagliatellea tekemään annoksesta entistä ruokaisamman.

Nopeaa, hyvää ja taatusti täyttävää!

Psssst! Kaipaatko lisää nopeita pastaruokia arjen iloksi? Kurkkaa blogin arkistosta myös nämä reseptit:

kermainen seitanmakkarapasta

Kermainen seitanmakkarapasta

Kermainen makkarapasta on tuhti arkiruoka, joka valmistuu vaivatta vartissa. 
Valmistelut 5 mins
Kypsennys 10 mins
Aika yhteensä 15 mins
Kategoria Arkiruoka, Pastat ja nuudelit
Annokset 2

Raaka-aineet
  

  • 1 pkt (n. 250 g) mausteista seitanmakkaraa esim. MeEat
  • öljyä paistamiseen
  • 1 keskikokoinen sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 tlk (2-2 1/2 dl) kaurakermaa
  • 1/4 tl chilijauhetta
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria

Lisäksi

  • 150 g tagliatellea tai muuta haluamaasi nauhapastaa

Valmistusohjeet
 

  • Paloittele makkara. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  • Kuumenna paistinpannulla tilkka öljyä ja paista makkarat kauniin ruskeiksi. Siirrä syrjään odottamaan.
  • Lisää pannulle tarvittaessa lisää öljyä ja kuullota sipuleita muutama minuutti. Lisää tomaattimurska, kaurakerma ja ripaus chilijauhetta. Kuumenna. Lisää makkarat ja mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.
  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta siivilässä ja sekoita pasta pannulle kastikkeen joukkoon.

Lue myös nämä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvioi resepti!