Etusivu » Kermainen seitanmakkarapasta
|

Kermainen seitanmakkarapasta

Kermainen seitanmakkarapasta on tuhti arkiruoka, joka valmistuu vaivatta vartissa. 

seitanmakkarapasta

En tiedä kuinka trendikkäisiin raaka-aineisiin mausteinen seitanmakkara kuuluu, mutta siitä valmistettu kermainen pasta on kuulunut viime aikojen ruokasuosikkeihini.

Kermaisessa makkarapastassa ilahduttaa monikin asia. Se on nopea ja maukas vegeherkku, joka taltuttaa saletisti kovimmankin nälän.

seitanmakkarapasta

Makkaraksi voi valita minkä tahansa mieleisensä vegemakkaran. Itse olen erityisen tykästynyt Meeat Chorizo Sausageen sekä saman tuoteperheen astetta lempeämmän makuiseen Provence Sausageen.

Tämä ruoka on nopea ja helppo valmistaa. Kastike valmistuu pastan kiehuessa vain kourallisesta raaka-aineita. Tuhti ja ihanan ruokaisa pasta ilahduttaa varmasti kaikkia kiireisiä tai laiskoja kotikokkeja sekä niitä, jotka tykkäävät vetää keittiössä mutkat suoriksi mausta tinkimättä.

Nopeaa, hyvää ja taatusti täyttävää!

Psssst! Kaipaatko lisää nopeita pastaruokia arjen iloksi? Kurkkaa blogin arkistosta myös nämä reseptit:

seitanmakkarapasta
seitanmakkarapasta

Kermainen seitanmakkarapasta

Kermainen makkarapasta on tuhti arkiruoka, joka valmistuu vaivatta vartissa. 
Valmistelut 5 minutes
Kypsennys 10 minutes
Aika yhteensä 15 minutes
Kategoria Arkiruoka, Pastat ja nuudelit
Annokset 2

Raaka-aineet
  

  • 1 pkt (n. 250 g) mausteista seitanmakkaraa esim. Meeat
  • öljyä paistamiseen
  • 1 keskikokoinen sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 tlk (2-2 1/2 dl) kaurakermaa
  • 1/4 tl cayennepippuria
  • 1/2 tl paprikajauhetta
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria

Lisäksi

  • 150 g tagliatellea tai muuta haluamaasi nauhapastaa

Valmistusohjeet
 

  • Paloittele makkara. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  • Kuumenna paistinpannulla tilkka öljyä ja paista makkarat kauniin ruskeiksi. Siirrä syrjään odottamaan.
  • Lisää pannulle tarvittaessa lisää öljyä ja kuullota sipuleita muutama minuutti. Lisää tomaattipyree, paprikajauhe ja cayennepippuri. Paista sekoitellen minuutti tai kaksi. Lisää kaurakerma. Kuumenna. Lisää makkarat ja mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.
  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta siivilässä ja sekoita pasta pannulle kastikkeen joukkoon.

Lue myös nämä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvioi resepti!