Pese, kuori ja paloittele juurekset. Sekoita öljy ja mausteet ja hiero juuresten pintaan. Paahda 200-asteisen uunin keskitasolla 20-30 minuuttia.
Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Jäähdytä hieman ja sekoita joukkoon oliiviöljy, sitruunamehu, suola ja mustapippuri. Hienonna lehtipersilja ja sekoita couscousin joukkoon. Irrota granaattiomenasta siemenet.
Huuhtele, valuta ja kuivaa kikherneet. Kuumenna öljy pannulla ja paista kikherneet rapeiksi. Laita tarvittaessa kansi päälle, jos kikherneet räiskyvät kovin. Lisää paiston loppuvaiheessa mausteet ja sekoita niin, että mausteet tarttuvat kikherneisiin tasaisesti.
Valmista tahinikastike. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita kaikki ainekset yhteen.
Yhdistä couscous, paahdetut juurekset, granaattiomenan siemenet, suolatut mantelit, paahdetut kikherneet ja granaattiomenan siemenet. Tarjoa juuressalaatti tahinikastikkeen kanssa.