Go Back
vegaaninen riisipuuro

Vegaaninen riisipuuro

Vegaaninen riisipuuro kuuluu jouluun samoin kuin porkkana lumiukon nenään. Paras riisipuuro keitetään veteen ja täytelöitetään kaurakermalla.
Valmistelut 5 minutes
Kypsennys 45 minutes
Aika yhteensä 50 minutes
Kategoria Aamu- ja välipalat
Annokset 4

Raaka-aineet
  

  • 2 dl puuroriisiä
  • 8 dl vettä
  • 1 kanelitanko
  • 2 dl kauraruokakermaa
  • 3/4 tl suolaa

Valmistusohjeet
 

  • Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää riisit ja kanelitanko. Hauduta välillä sekoitellen n. 30 minuuttia, kunnes enin neste on imeytynyt. Lisää kauraruokakerma ja hauduta vielä n. 10 minuuttia. Mausta suolalla.
  • Tarjoa vegaaninen riisipuuro kaneli-sokerin ja halutessasi kauramaidon kanssa.