Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja suikaloi sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta inkivääri.
Kuumenna reilu loraus rypsiöljyä kattilassa. Kuullota sipuli pehmeäksi. Lisää valkosipulinkynnet ja inkivääri. Paista sekoitellen pari minuuttia. Lisää sitten kaalisuikaleet ja jatka paistamista, kunnes kaali painuu hieman kasaan. Lisää kattilaan vesi, kookoskerma, gochujang-chilitahna, sokeri ja suola. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua kannen alla noin 40 minuuttia.
Huuhtele ja valuta kikherneet ja lisää ne kattilaan yhdessä hapiskimchin, seesamiöljyn ja sitruunamehun kanssa. Jos keitto on liian paksua, lisää hieman vettä. Kuumenna. Tarkista maku.
Jaa keitto lautasille ja viimeistele paahdetuilla seesaminsiemenillä.