Kasvis-gnocchipelti on helppo ja nopea yhden pellin ruoka. Kaikki ainekset kaadetaan uunivuokaan ja puolessa tunnissa ruoka on jo pöydässä. Täydellistä!
Kuumenna uuni 200 asteeseen (kiertoilma) tai 225-asteeseen (tasalämpö).
Halkaise kesäkurpitsa ja leikkaa noin puolen sentin viipaleiksi. Jos kesäkurpitsasi on kovin paksu, voit leikata kesäkurpitsan vielä keskeltä halki. Kuori ja leikkaa punasipuli lohkoiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
Levitä kasvikset ja gnocchi leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille. Pirskottele päälle öljy. Mausta suolalla, chilillä ja yrttimausteella. Pöyhi mausteet ja öljy tasaisesti ainesten pintaan.
Paahda kasvis-gnoccipeltiä noin 30 min, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja gnocchit saaneet hieman paahteista väriä. Viimeistele tuoreella basilikalla. Tarjoa siltään, lisukkeena tai esim. vegefetan tai mozzarellan kanssa.