Go Back
chorizo-gnocchipannu

Chorizo-gnocchipannu

Chorizo-gnocchipannu on maino vegeruoka. Puolessa tunnissa tiskiä ennättää kertyä yhden pannun verran. 
Valmistelut 5 minutes
Kypsennys 20 minutes
Aika yhteensä 25 minutes
Kategoria Arkiruoka
Annokset 2

Raaka-aineet
  

  • 1 pkt (n. 200 g) vegechorizoa
  • 1 pkt (500 g) gnoccheja
  • n. 100 g lehtikaalia
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 dl vettä
  • 1/2 tl tulisia chilihiutaleita
  • 1 tl fenkolinsiemeniä
  • 1/2 tl suolaa

Valmistusohjeet
 

  • Paloittele chorizot. Riivi lehtikaalit paksusta lehtiruodista.
  • Kuumenna öljy pannulla ja ruskista chorizot. Siirrä syrjään odottamaan.
  • Lisää pannulle tarvittaessa öljyä. Paista gnoccheja muutama minuutti, kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää vesi, kuumenna kiehuvaksi ja keitä, kunnes gnocchit ovat kypsiä ja vesi on haihtunut.
  • Lisää mausteet ja lehtikaali. Paista sekoitellen niin, että lehtikaali painuu hieman kasaan ja gnocchit saavat pintaansa hieman maukasta paistopintaa. Lisää lopuksi chorizot, kuumenna nopeasti ja tarjoa heti.