1dlvegaanista majoneesiaesim. chili- tai valkosipuli-
Valmistusohjeet
Halkaise ja kuori punasipuli. Leikkaa suikaleiksi. Yhdistä punaviinietikka, suola ja sokeri. Laita punasipulisuikaleet marinoitumaan vähintään tunniksi. Voit tehdä tämän jo edellisenä päivänä.
Valmista sitten salaatti. Revi jääsalaatti, sulata maissit, paloittele kurkku, halkaise kirsikkatomaatit ja hienonna korianteri. Yhdistä ainekset.
Sekoita Delikaura, tuorejuusto ja juustoraaste. Jaa täyte tortillaletuille ja kääri rullalle.
Kuumenna reilusti öljyä pannulla. Aseta tortillarullat pannulle saumapuoli alaspäin. Paista keskilämmöllä rapeiksi välillä käännellen. Nosta talouspaperin päälle valumaan.
Tarjoa taquitot salaatin, marinoidun punasipulin, salsakastikkeen ja majoneesin kera.