Go Back
mantelicroissant

Mantelicroissant (vegaaninen)

Mantelicroissant on kahvilaherkkujen suosikki, jonka valmistat vaivatta myös kotona. Mehevät mantelicroissantit valmistuvat sukkelasti valmistaikinasta - ja vieläpä täysin vegaanisesti!
Valmistelut 10 minutes
Kypsennys 15 minutes
Aika yhteensä 25 minutes
Kategoria Makeat leivonnaiset
Annokset 6

Raaka-aineet
  

  • 1 tlk valmista croissanttaikinaa esim. Danerolles
  • 1 pkt (150 g) mantelimassaa
  • 50 g vegaanista margariinia
  • 1-2 rkl kauraruokakermaa voiteluun
  • 1 dl mantelilastuja

Valmistusohjeet
 

  • Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen.
  • Sekoita mantelimassa ja margariini.
  • Avaa taikinapakkaus pakkauksen ohjeen mukaan. Rullaa taikina leivinalustalle ja leikkaa kolmiopalat irti toisistaan. Levitä ruokalusikallinen mantelimassaseosta kunkin palan päälle ja rullaa croissanteiksi.
  • Aseta mantelicroissantit leivinpaperille pellille. Paina litteäksi ja voitele kauraruokakermalla.
  • Levitä loput mantelimassasta croissantien päälle ja ripottele päälle mantelilastuja. Paista 15 minuuttia tai kunnes croissantit ovat kypsiä.
  • Tupsauta päälle tomusokeria ja tarjoa.