Pannukiusaus
Pannukiusaus on loistava arkiruoka silloin, kun aikaa pilkkomiselle ja hauduttelulle ei ole. Puolen tunnin arkiruoka valmistuu vaivatta yhden pannun taktiikalla.
Valmistelut 5 minutes mins
Kypsennys 15 minutes mins
Aika yhteensä 20 minutes mins
- 1 punainen paprika
- 1 pkt (n. 200 g) seitankebablastuja esim. Vöner tai Muu Vebab-lastu
- öljyä paistamiseen
- 1 pss (500 g) peruna-sipulisekoitusta
- 1 tl savupaprikajauhetta
- 1 tlk (2 1/2 dl) kaurakermaa
- 1 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
Paloittele paprika.
Kuumenna öljy pannulla. Paista paprikaa pari minuuttia. Lisää seitankebab ja jatka paistamista, kunnes kebablastut ovat rapsakoita ja paprika hieman pehmennyt.
Lisää peruna-sipulisekoitus ja kuullota välillä käännellen, kunnes suikaleet ovat sulaneet. Lisää kaurakerma sekä savupaprikajauhe ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.