Go Back
pannukiusaus

Pannukiusaus

Pannukiusaus on loistava arkiruoka silloin, kun aikaa pilkkomiselle ja hauduttelulle ei ole. Puolen tunnin arkiruoka valmistuu vaivatta yhden pannun taktiikalla. 
Valmistelut 5 minutes
Kypsennys 15 minutes
Aika yhteensä 20 minutes
Kategoria Arkiruoka
Annokset 4

Raaka-aineet
  

  • 1 punainen paprika
  • 1 pkt (n. 200 g) seitankebablastuja esim. Vöner tai Muu Vebab-lastu
  • öljyä paistamiseen
  • 1 pss (500 g) peruna-sipulisekoitusta
  • 1 tl savupaprikajauhetta
  • 1 tlk (2 1/2 dl) kaurakermaa
  • 1 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria

Valmistusohjeet
 

  • Paloittele paprika.
  • Kuumenna öljy pannulla. Paista paprikaa pari minuuttia. Lisää seitankebab ja jatka paistamista, kunnes kebablastut ovat rapsakoita ja paprika hieman pehmennyt.
  • Lisää peruna-sipulisekoitus ja kuullota välillä käännellen, kunnes suikaleet ovat sulaneet. Lisää kaurakerma sekä savupaprikajauhe ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.