Kuori ja viipaloi porkkanat noin 1/2 cm paksuisiksi viipaleiksi. Lisää kasvisten joukkoon 2 rkl öljyä ja mausteet. Sekoita niin, että mausteet sekoittuvat tasaisesti. Levitä porkkanat väljästi leivinpaperilla vuoratun uuninpellin päälle. Paahda uunissa noin 20-30 minuuttia, kunnes porkkanat ovat pehmenneet ja paahtuneet.
Huuhtele ja valuta pavut siivilässä. Sekoita joukkoon 1 rkl öljyä ja 1/2 tl suolaa. Paahda papuja uunissa noin 5-10 minuuttia, kunnes ne ovat hieman rapeutuneet.
Keitä ruokakaura pakkauksen ohjeen mukaan. Siirrä sivuun jäähtymään. Sekoita joukkoon 2 rkl oliiviöljyä, 1 rkl sitruunamehua ja 1/2 tl suolaa.
Irrota siemenet granaattiomenasta, hienonna korianteri ja taatelit.
Sekoita kaikki ainekset keskenään. Tarjoa salaatti hieman jäähtyneenä tahini-gurttikastikkeen kera.
Tahini-gurttikastike
Sekoita kaikki ainekset keskenään. Mausta halutessasi valkosipulinkynnellä. Tarjoa marokkolaisen porkkanasalaatin kastikkeena.