1pkt (n. 200 g)broccolinia(tai vastaava määrä esim. parsakaalia, varsikukkakaalia tai vihreitä papuja)
1tlk (400 ml)kookosmaitoa
1pkt (250 g)härkistä (maustamaton tai Indian curry)
1/2tlsuolaa
1/2limetin mehu
Lisäksi:
tuoretta korianteria
paahdettuja ja suolattuja maapähkinöitä
keitettyä riisiä tai vaikkapa ohraa
Valmistusohjeet
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta inkivääri. Poista broccolineista kuiva kanta ja paloittele varret pienemmiksi.
Kuumenna öljy pannulla. Kuullota sipuli läpikuultavaksi. Lisää inkivääriraaste, valkosipulit ja currytahna. Paista minuutin verran.
Kaada pannulle kookosmaito. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää broccoliinit. Anna hautua kannen alla muutama minuutti, kunnes broccoliinit hieman pehmenevät, mutta niissä on edelleen purutuntumaa.
Lisää härkis. Mausta suolalla ja limetinmehulla. Kuumenna.
Tarjoa härkiscurry keitetyn riisin tai ohran kera. Viimeistele annos tuoreella korianterilla ja maapähkinöillä.