Hoisin-nuudeliwokki vegejauhiksella
Nopea wokki on aina hyvä ajatus. Tässä nuudeliwokki vegejauhiksella, joka silataan makean suolaisella hoisin-kastikkeella.
Valmistelut 15 minutes mins
Kypsennys 15 minutes mins
Aika yhteensä 30 minutes mins
Kategoria Arkiruoka, Pastat ja nuudelit
- 1 pkt (n. 250 g) Vegejauhista
- 2 rkl seesamiöljyä
- 2 punaista paprikaa
- 150 g täysjyvänuudeleita
- 50 g mungpavun ituja
- 1 ruukku korianteria
- 1 dl pähkinöitä esim maapähkinöitä tai cashewpähkinöitä
Kastike
- 3 rkl vähäsuolaista soijakastiketta
- 5 rkl hoisin-kastiketta
- 1 rkl tummaa siirappia
- 1 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
- 1 punainen chili hienonnettuna
Sekoita kastikkeen ainekset yhteen. Siirrä syrjään odottamaan.
Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta siivilässä ja siirrä syrjään odottamaan.
Suikaloi paprikat, hienonna korianteri.
Kuumenna öljy pannulla. Lisää vegejauhis, murustele se lastalla pienemmäksi ja paista muutama minuutti. Lisää paprikat ja jatka paistamista vielä hetki.
Laske lämpöä, lisää nuudelit, kastike ja pavuidut. Kuumenna ja kääntele aineksia niin, että kastike sekoittuu tasaisesti. Lisää korianteri ja pähkinät. Tarkista maku. Tarjoa heti.