Go Back

Hoisin-nuudeliwokki vegejauhiksella

Nopea wokki on aina hyvä ajatus. Tässä nuudeliwokki vegejauhiksella, joka silataan makean suolaisella hoisin-kastikkeella.
Valmistelut 15 minutes
Kypsennys 15 minutes
Aika yhteensä 30 minutes
Kategoria Arkiruoka, Pastat ja nuudelit
Annokset 4

Raaka-aineet
  

  • 1 pkt (n. 250 g) Vegejauhista
  • 2 rkl seesamiöljyä
  • 2 punaista paprikaa
  • 150 g täysjyvänuudeleita
  • 50 g mungpavun ituja
  • 1 ruukku korianteria
  • 1 dl pähkinöitä esim maapähkinöitä tai cashewpähkinöitä

Kastike

  • 3 rkl vähäsuolaista soijakastiketta
  • 5 rkl hoisin-kastiketta
  • 1 rkl tummaa siirappia
  • 1 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
  • 1 punainen chili hienonnettuna

Valmistusohjeet
 

  • Sekoita kastikkeen ainekset yhteen. Siirrä syrjään odottamaan.
  • Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta siivilässä ja siirrä syrjään odottamaan.
  • Suikaloi paprikat, hienonna korianteri.
  • Kuumenna öljy pannulla. Lisää vegejauhis, murustele se lastalla pienemmäksi ja paista muutama minuutti. Lisää paprikat ja jatka paistamista vielä hetki.
  • Laske lämpöä, lisää nuudelit, kastike ja pavuidut. Kuumenna ja kääntele aineksia niin, että kastike sekoittuu tasaisesti. Lisää korianteri ja pähkinät. Tarkista maku. Tarjoa heti.