Laita cashewpähkinät likoamaan veteen noin kaksi tuntia ennen ruoanvalmistusta.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta inkivääri.
Kuutioi kaurapalat ja paista ne kullan ruskeiksi tilkassa öljyä. Siirrä syrjään odottamaan.
Lisää tarvittaessa pannulle tilkka öljyä ja kuullota sipulia muutama minuutti. Lisää valkosipuli ja inkivääri. Paista vielä tovi. Lisää sitten kuivamausteet ja currytahna. Paista pari minuuttia. Lisää tomaattipyree, kookosmaito sekä valutetut cashewpähkinät. Anna kiehua hiljalleen noin vartin verran tai pidempäänkin, jos ei ole kiire.
Surauta kastike soseeksi sauvasekoittimella. Sekoita joukkoon suola ja sitruunamehu sekä kaurapalat. Tarkista maku. Kuumenna.
Tarjoa kaurapalacurry esimerkiksi keitetyn riisin, ruokakauran tai ohran kanssa.