Vegaaninen perunasalaatti
Vegaaninen perunasalaatti on uuden vuoden ja vapun herkku, mutta ihan yhtä hyvältä se maistuu arki-iltana muiden ruokien lisukkeena.
Valmistelut 20 minutes mins
Aika yhteensä 20 minutes mins
- 1 kg kiinteitä perunoita keitettynä
- 1/2 dl vegaanista majoneesia
- 1/2 dl kaurafraichea tai turkkilaista gurttia
- 3 rkl sitruunamehua
- 1 tl suolaa
- 1 pieni punasipuli
- 1 ruukku ruohosipulia
- 1 prk kapriksia
Kuori ja kuutioi keitetyt perunat.
Sekoita keskenään majoneesi, kaurafraiche tai gurtti, sitruunamehu ja suola. Sekoita kastike perunakuutioiden joukkoon.
Kuori ja hienonna punasipuli. Silppua ruohosipuli. Valuta kaprikset.
Sekoita ainekset perunoiden joukkoon. Tarkista maku.
Tarjoa vegaaninen perunasalaatti lisukkeena esimerkiksi paistettujen seitanmakkaroiden tai kasvispyöryköiden kanssa.