Go Back
vegaaninen vappumenu

Vegaaninen perunasalaatti

Vegaaninen perunasalaatti on uuden vuoden ja vapun herkku, mutta ihan yhtä hyvältä se maistuu arki-iltana muiden ruokien lisukkeena.
Valmistelut 20 minutes
Aika yhteensä 20 minutes
Kategoria Salaatit
Annokset 4

Raaka-aineet
  

  • 1 kg kiinteitä perunoita keitettynä
  • 1/2 dl vegaanista majoneesia
  • 1/2 dl kaurafraichea tai turkkilaista gurttia
  • 3 rkl sitruunamehua
  • 1 tl suolaa
  • 1 pieni punasipuli
  • 1 ruukku ruohosipulia
  • 1 prk kapriksia

Valmistusohjeet
 

  • Kuori ja kuutioi keitetyt perunat.
  • Sekoita keskenään majoneesi, kaurafraiche tai gurtti, sitruunamehu ja suola. Sekoita kastike perunakuutioiden joukkoon.
  • Kuori ja hienonna punasipuli. Silppua ruohosipuli. Valuta kaprikset.
  • Sekoita ainekset perunoiden joukkoon. Tarkista maku.
  • Tarjoa vegaaninen perunasalaatti lisukkeena esimerkiksi paistettujen seitanmakkaroiden tai kasvispyöryköiden kanssa.