1-2pkt (n. 300-400 g)tofuaesim. SoFine thai + öljyä paistamiseen
n. 200gvarsikukkakaaliatai esim broccoliinia tai parsakaalia
2pienehköä porkkanaa
tuoretta korianteria
paahdettuja ja suolattuja maapähkinöitä
chiliä viipaloituna
ituja
limetin lohkoja
kevätsipulia
Valmistusohjeet
Mittaa kaikki liemen ainekset kattilaan, limetin mehua lukuun ottamatta ja anna kiehua vartin verran.
Keitä sillä välin nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele ja valuta.
Kuutioi ja paista tofu öljyssä rapeaksi. Siirrä syrjään odottamaan.Leikkaa varsikukkakaaleista kanta pois ja paloittele hieman pienemmiksi. Kuori ja viipaloi porkkana ohuiksi kiekoiksi. Lisää kasvikset kattilaan ja keitä viitisen minuuttia, kunnes ne hieman pehmenevät. Lisää limetinmehu.
Annostele nuudelit keittokulhojen pohjalle, kauho päälle lientä. Jaa kulhoihin myös tofu. Viimeistele nuudelikeitto tuoreella korianterilla, chiliviipaleilla ja maapähkinöillä sekä muilla mieleisilläsi lisukkeilla.