1-2rklsriracha-chilikastikettatai chilijauhetta maun mukaan
2rkltomaattipyreetä
2dlpaseerattua tomaattia
1tlk (400 ml)kookosmaitoa
2tlsokeria
1tlsuolaa
2tlk (à 230 g )punaisia tai vihreitä linssejä
Lisäksi
keitettyä riisiä tai ohraa
tuoretta korianteria
Valmistusohjeet
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta inkivääri.
Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuli läpikuultavaksi. Lisää valkosipuli ja inkivääri, paista vielä hetki.
Lisää kuivamausteet sekä tomaattipyree ja chilikastike. Paista vielä minuutin verran. Lisää tomaattimurska ja kookosmaito, huuhdellut ja valutetut linssit sekä suola ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua hiljalleen välillä sekoitellen noin 15 minuuttia.
Tarkista maku ja tarjoile linssikastike riisin tai ohran sekä tuoreen korianterin kera.