Laita punaispuli marinoitumaan. Mittaa punasipuli, suola ja sokeri kannelliseen rasiaan. Kuori ja leikkaa punasipuli suikaleiksi. Sekoita punasipuli etikkaliemeen. Jätä marinoitumaan.
Valmista tomaattikastike. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Hienonna chili. Kuumenna öljy kattilassa. Paista valkosipulia ja chiliä pari minuuttia. Lisää tomaattimurska, paprikajauhe, soijakastike, oregano ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua 20 minuuttia.
Valmista jogurttikastike sekoittamalla ainekset yhteen.
Revi jääsalaatti, kuutioi kurkku ja leikkaa tomaatit kuutioiksi. Asettele salaatti, kurkku, tomaatit ja marinoitu punasipulilaakealle vadille.
Leikkaa pitaleivät kuutioiksi. Kuumenna öljy pannulla. Ruskista vegekebablastut ja pitaleipäkuutiot öljyssä rapeiksi.Kippaa vegekebablastut ja pitaleipäkuutiot salaattipedille. Lisää päälle tomaatti- ja jogurttikastiketta sekä hienonnettua ruohosipulia. Tarjoa kasvisiskender heti.