Go Back
vohvelipizzat

Vohvelipizzat

Vovelipizzat valmistuvat vaivatta valmiista pizzataikinasta ja paistuvat meheviksi vohveliraudan välissä.
Valmistelut 15 minutes
Kypsennys 15 minutes
Aika yhteensä 30 minutes
Kategoria perjantaiherkut
Annokset 6

Raaka-aineet
  

  • 1 pkt valmista pizzataikinaa + tomaattikastike esim. Wewalka Pizza Kit
  • 1 pkt (n. 200 g) seitankebablastuja
  • 1/2 punainen paprika siivuina
  • 100 g (vegaanista) juustoraastetta
  • 2 tl pizzamaustetta

Valmistusohjeet
 

  • Paista seitankebablastut kevyesti pannulla tilkassa öljyä. Siirrä syrjään odottamaan.
  • Levitä pizzataikina työlaudalle. Leikkaa taikina kuuteen neliöön. Sivele osat tomaattikastikkeella, jaa päälle seitankebablastut, paprikasiivut, juustoraaste ja pizzamauste.
  • Taittele neliöt umpinaisiksi nyyteiksi nostamalla kulmat ylös yhteen ja nipistämällä reunat kiinni.
  • Kuumenna vohvelirauta ja voitele pinnat kevyesti rypsiöljyllä.
  • Paista vohvelipizzat yksitellen vohveliraudalla noin 5 minuuttia tai kunnes taikina on kypsää. Tarjoa loppu tomaattikastike dippinä.