Vegaaninen kinderkakku
Vegaaninen kinderkakku on pääsiäisen ehdoton hitti! Tässä leivonnainen, jota suklaanystävän on mahdotonta ohittaa.
Valmistelut 30 minutes mins
hyytyminen 12 hours hrs
Aika yhteensä 12 hours hrs 30 minutes mins
Kategoria Makeat leivonnaiset
- 1 pkt (150 g) Oreo-keksejä
- 50 g vegaanista leivontamargariinia sulatettuna
Täyte
- 2 1/2 dl kasvivispiä
- 300 g vegaanista tuorejuustoa
- 100 g vegaanista valkosuklaata sulatettuna
- 100 g vegaanista tummaa suklaata sulatettuna
Kuorrute
- 1 dl kauraruokakermaa esim. Planti
- 100 g vegaanista tummaa suklaata rouhittuna
Koristeluun
- vegaanisia suklaapatukoita ja -munia
Murksaa keksit monitoimikoneessa, sekoita joukkoon sulatettu rasva. Painele seos halkaisijaltaan 20 cm:n kokoiseen leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuoan pohjalle. Laita jääkaappiin odottamaan.
Vatkaa kasvivispi napakaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon tuorejuusto. Jaa seos puoliksi ja sekoita toiseen osaan sulatettu valkosuklaa, toiseen osaan sulatettu vaalea tai tumma suklaa. Vatkaa tasaiseksi.
Kaada tumma suklaatäyte kakkuvuokaan keksipohjan päälle. Tasoita ja lisää vaalea täyte. Laita jääkaappiin jähmettymään yön yli.
Kuumenna kauraruokakerma kattilassa kiehumispisteeseen. Sulata joukkoon rouhittu tumma suklaa. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi, laita pursotuspussiin ja pursota kakun pinnalle.
Koristele kinderkakku suklaamakeisilla.