Go Back
vegaaninen kinderkakku

Vegaaninen kinderkakku

Vegaaninen kinderkakku on pääsiäisen ehdoton hitti! Tässä leivonnainen, jota suklaanystävän on mahdotonta ohittaa.
Valmistelut 30 minutes
hyytyminen 12 hours
Aika yhteensä 12 hours 30 minutes
Kategoria Makeat leivonnaiset
Annokset 8

Raaka-aineet
  

  • 1 pkt (150 g) Oreo-keksejä
  • 50 g vegaanista leivontamargariinia sulatettuna

Täyte

  • 2 1/2 dl kasvivispiä
  • 300 g vegaanista tuorejuustoa
  • 100 g vegaanista valkosuklaata sulatettuna
  • 100 g vegaanista tummaa suklaata sulatettuna

Kuorrute

  • 1 dl kauraruokakermaa esim. Planti
  • 100 g vegaanista tummaa suklaata rouhittuna

Koristeluun

  • vegaanisia suklaapatukoita ja -munia

Valmistusohjeet
 

  • Murksaa keksit monitoimikoneessa, sekoita joukkoon sulatettu rasva. Painele seos halkaisijaltaan 20 cm:n kokoiseen leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuoan pohjalle. Laita jääkaappiin odottamaan.
  • Vatkaa kasvivispi napakaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon tuorejuusto. Jaa seos puoliksi ja sekoita toiseen osaan sulatettu valkosuklaa, toiseen osaan sulatettu vaalea tai tumma suklaa. Vatkaa tasaiseksi.
  • Kaada tumma suklaatäyte kakkuvuokaan keksipohjan päälle. Tasoita ja lisää vaalea täyte. Laita jääkaappiin jähmettymään yön yli.
  • Kuumenna kauraruokakerma kattilassa kiehumispisteeseen. Sulata joukkoon rouhittu tumma suklaa. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi, laita pursotuspussiin ja pursota kakun pinnalle.
  • Koristele kinderkakku suklaamakeisilla.