Intialainen kaali-kikhernefoogath yhdistää kotimaisen kaalin, kikherneet ja intialaisen makumaailman. Edullinen arkiruoka on enemmän kuin osiensa summa.
Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja suikaloi sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta inkivääri. Poista chilin kanta ja hienonna chili.
Kuumenna öljy pannulla ja paista kaaliin vähän pintaa. Lisää sipuli ja jatka paistamista, kunnes sipuli on raukeaa. Lisää valkosipuli, inkivääri, chili, tomaattipyree sekä kuivamausteet ja kuullota noin 5 minuuttia huolellisesti sekoittaen. Hauduta miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia välillä sekoitellen. Lisää pieni tilkka vettä, jos seos tuntuu kovin kuivalta.
Huuhtele ja valuta kikherneet. Lisää pannulle kikherneet, kookosmaito ja vesi. Hauduta vielä noin 20 minuuttia.
Mausta kaali-kikhernefoogath lopuksi suolalla ja sitruunamehulla. Tarkista maku ja tarjoa keitetyn riisin tai ruokakauran kera.