Aloita tofusta. Sekoita keskenään marinadiainekset eli soijakastike, seesamiöljy, riisiviinietikka ja siirappi sekä hienonnettu valkosipulinkynsi ja raastettu inkivääri. Viipaloi tofu noin sentin paksuisiksi viipaleiksi, aseta viipaleet laakeaan vuokaan ja levitä marinadi pintaan. Anna marinoitua vähintään puoli tuntia.
Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Ota kolme laakeaa astiaa. Mittaa yhteen seesaminsiemenet ja pankojauhot, toiseen vehnäjauhot ja riko kolmanteen kananmuna. Sekoita jokaiseen astiaan saman verran suolaa, chiliä sekä valkosipulijauhetta.
Pyörittele marinoituneet tofuviipaleet ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi seesaminsiemen-pankokorppujauhoseoksessa ja aseta tofupihvit sitten leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille. Paahda uunissa noin 15-20 minuuttia. Käännä pihvit puolessa välissä paistoa.
Tee teriyakikastike. Kuumenna seesamiöljy kattilassa, paista valkosipulia ja inkivääriä minuutin verran, lisää sitten muut aineet, kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljalleen välillä sekoitellen noin vartin verran, kunnes kastike hieman sakenee.
Tarjoa paneroidut tofupihvit keitetyn riisin, edamamepapujen, tuoreen korianterin, kesäsipulin sekä teriyakikastikkeen kanssa.