Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Tofu-nuudeliwokki hoisin-kastikkeella
Tofu-nuudeliwokki pelastaa kiireisen arjen ruokapulman. Hoisin-kastikkeesta ja maapähkinävoista sekoitettu kastike tuo ruokaisaan nuudeliwokkiin hetkessä rutkasti makua.
Tulosta resepti
Tallenna Pinterestiin
Valmistelut
15
minutes
mins
Kypsennys
15
minutes
mins
Aika yhteensä
30
minutes
mins
Kategoria
Arkiruoka, Pastat ja nuudelit
Annokset
4
Raaka-aineet
Tofu-nuudeliwokki:
1
pkt (n 300 g)
tofua
1
pkt (n. 200 g)
broccolinia
1
punainen paprika
2
porkkanaa
öljyä paistamiseen
2
kerää (n. 100 g)
leveitä riisinuudeleita
tai muita mieleisiäsi nuudeleita
1-2
dl
paahdettuja ja suolattuja maapähkinöitä
Pähkinäinen hoisin-kastike:
1
dl
hoisin-kastiketta
2
rkl
maapähkinäkastiketta
1
rkl
Sriracha-chilikastiktta
1
rkl
sitruunan- tai limetinmehua
Valmistusohjeet
Tee ensin kastike. Sekoita ainekset keskenään kulhossa. Siirrä sivuun odottamaan.
Keitä nuudelit. Huuhtele ja valuta siivilässä. Siirrä syrjään odottamaan.
Paloittele broccolini, suikaloi paprika ja viipaloi porkkanat.
Kuivaa tofun pinta huolella. Kuutioi tofu. Kuumenna öljy pannulla ja paista tofuun rapea pinta. Siirrä pannu syrjään ja lsiää soijakastike. Sekoittele niin, että kastike imeytyy tofuun. Siirrä tofukuutiot syrjään odottamaan.
Pyyhkäise pannu puhtaaksi. Lisää pannulle öljyä ja kuullota kasviksia muutama minuutti. Kasviksiin saa jäädä hieman purutuntumaa.
Laske lämpöä ja lisää pannulle paistettu tofu, kastike ja keitetyt nuudelit. Sekoita ja kuumenna.
Lisää lopuksi pähkinät.