1ps pinjansiemeniä tai esim. aurongonkukansiemeniä tai cashewpähkinöitä
Kastike
3rkloliiviöljyä
1/2sitruunan mehunoin 2 rkl
1/2tlsuolaa
1/4tlmustapippuria
Tsatsiki
1prk (150 g) paksua gurttia
1/2kurkku tai 1 avomaankurkku
1valkosipulinkynsi hienonnettuna
1rkltilkka sitruunamehua
1/4tlsuolaa
1/4tlmustapippuria
Valmistusohjeet
Valmista ensin tsatsiki. Raasta kurkku karkeaksi raasteeksi. Puristele neste käsien välissä. Sekoita kurkkuraaste jogurtin joukkoon. Lisää muut aineet. Tarkista maku. Siirrä jääkaappiin odottamaan salaatin valmistumista.
Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Siirrä syrjään jäähtymään.
Kuutioi halloumijuustot ja paista ne rapeiksi pannulla öljytilkassa. Siirrä syrjään odottamaan.
Kuutioi kurkut ja vesimeloni. Suikaloi kesäsipulit varsineen. Hienonna lehtipersilja. Sekoita kurkkukuutiot, kesäsipulit sekä lehtipersilja kvinoan joukkoon. Lisää öljy, sitruunamehu sekä suola ja pippuri.
Lisää lopuksi vesimelonikuutioit ja paistettu halloumi sekä paahdetut siemenet. Tarjoa tabbouleh tsatsikin kanssa.