Helppo Beanit-pastavuoka
Pastavuoka on kotiruokien uusi kunkku. Helppo Beanit-pastavuoka tehdään tomaattikastikkeesta, pastasta ja Beanit-suikaleista - vieläpä ilman pastan keittämistä.
Valmistelut 10 minutes mins
Kypsennys 30 minutes mins
Aika yhteensä 40 minutes mins
Kategoria Arkiruoka, Pastat ja nuudelit
- 250 g täysjyväpastaa (käytin pennepasta)
- 1 pkt (250 g) Beanit-suikaleita (valkosipuli-yrtti) tai esim nyhtökauraa
- 1 paprika
- öljyä paistamiseen
- 1 tlk (350 g) valmista tomaattipastakastiketta (käytin Rummon Arrabiata -maustettua)
- 2 dl kaurakermaa
- 2 dl vettä
- 1/4 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
- 2 dl vegaanista juustoraastetta tai 2 palloa (à 125 g) mozzarellajuustoa
Kuumenna uuni 175 asteeseen.
Suikaloi paprika ja kuullota muutama minuutti pannulla pienessä öljytilkassa. Lisää Beanit-suikaleet ja paista vielä hetki.
Mittaa kaikki ainekset uunivuokaan. Sekoita.
Nosta pastavuoka uuniin ja paista noin 40 minuuttia. Lisää juusto ja paista vielä 10 minuuttia, kunnes juusto sulaa.