Go Back

Helppo Beanit-pastavuoka

Pastavuoka on kotiruokien uusi kunkku. Helppo Beanit-pastavuoka tehdään tomaattikastikkeesta, pastasta ja Beanit-suikaleista - vieläpä ilman pastan keittämistä.
Valmistelut 10 minutes
Kypsennys 30 minutes
Aika yhteensä 40 minutes
Kategoria Arkiruoka, Pastat ja nuudelit
Annokset 4

Raaka-aineet
  

  • 250 g täysjyväpastaa (käytin pennepasta)
  • 1 pkt (250 g) Beanit-suikaleita (valkosipuli-yrtti) tai esim nyhtökauraa
  • 1 paprika
  • öljyä paistamiseen
  • 1 tlk (350 g) valmista tomaattipastakastiketta (käytin Rummon Arrabiata -maustettua)
  • 2 dl kaurakermaa
  • 2 dl vettä
  • 1/4 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria
  • 2 dl vegaanista juustoraastetta tai 2 palloa (à 125 g) mozzarellajuustoa

Valmistusohjeet
 

  • Kuumenna uuni 175 asteeseen.
  • Suikaloi paprika ja kuullota muutama minuutti pannulla pienessä öljytilkassa. Lisää Beanit-suikaleet ja paista vielä hetki.
  • Mittaa kaikki ainekset uunivuokaan. Sekoita.
  • Nosta pastavuoka uuniin ja paista noin 40 minuuttia. Lisää juusto ja paista vielä 10 minuuttia, kunnes juusto sulaa.