Sekoita keskenään vehnäjauhot, sokerit, lakritsinjuurijauhe, suola ja leivinjauhe. Siivilöi joukkoon kaakaojauhe. Sekoita huolellisesti. Lisää kaurajuoma ja rypsiöljy. Sekoita nopeasti, mutta vain sen verran että ainekset juuri ja juuri sekoittuvat, jottei taikinaan muodostu sitkoa.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (noin 25x30 cm). Paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Pohja on valmis, kun tikkuun ei enää tartu taikinaa. Älä paista ylikypsäksi.
Anna pohjan jäähtyä huolella, mielellään seuraavaan päivään.
Valmista kuorrute. Sulata valkosuklaa ja sekoita kaurapohjaisen tuorejuuston joukkoon. Purista joukkoon sitruunanmehu. Levitä kuorrute jäähtyneen pohjan päälle. Koristele nonparelleilla tai lakupaloilla.