Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Porkkana-maapähkinähummus
Porkkana-maapähkinähummus tuo vaihtelua perinteiseen hummukseen. Tujaus chiliä antaa tahnasuosikille sopivasti särmää.
Tulosta resepti
Tallenna Pinterestiin
Valmistelut
10
minutes
mins
Kypsennys
15
minutes
mins
Aika yhteensä
25
minutes
mins
Kategoria
Lisukkeet
Annokset
4
Raaka-aineet
1
iso tai 2 pientä porkkanaa
1
tlk (230 g)
kikherneitä
2
rkl
makeuttamatonta maapähkinävoita
1
valkosipulinkynsi
1
rkl
sitruunamehua
2
tl
Sriracha-chilikastiketta
tai maun mukaan
oliiviöljyä
1/4
tl
suolaa
Valmistusohjeet
Paloittele porkkana ja keitä kypsäksi. Jäähdytä.
Huuhele ja valuta kikherneet. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.
Surauta kaikki ainekset monitoimikoneessa tasaiseksi tahnaksi. Lisää öljyä, kunnes koostumus on mieleisesi. Tarkista maku.