Pannarimurot
Pannarimurot yhdistävät kaksi aamupalasuosikkia: murot ja pannukakut. Murojen tapaan nautiskeltavat pikkupannarit vaativat hieman vaivaa ja väkerrystä, joten ne sopivat parhaiten kiireettömiin viikonloppuaamuihin.
Valmistelut 10 minutes mins
Kypsennys 30 minutes mins
Kategoria Aamu- ja välipalat
- 2 1/2 dl kasvijuomaa esim. soija- tai kaurajuoma
- 1 rkl rypsiöljyä
- 2 1/2 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 2 rkl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 1/2 tl kardemummaa
- 1/2 tl suolaa
Tarjoiluun
- tuoreita marjoja ja hedelmiä
- kasvijuomaa
Sekoita kasvijuoma ja öljy. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet koko ajan vispilällä sekoittaen. Siirrä taikina pursotuspussiin.
Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä ja lisää tilkka öljyä. Purstota taikinasta pieniä nokareita pannulle vieri viereen. Paista taikinasta pikkupannareita. Käännä, kun pinta kuplii ja paista vielä hetki.
Tarjoa pannarimurot esimerkiksi tuoreiden marjojen ja hedelmien sekä kasvijuoman kera.