Go Back

Pannarimurot

Pannarimurot yhdistävät kaksi aamupalasuosikkia: murot ja pannukakut. Murojen tapaan nautiskeltavat pikkupannarit vaativat hieman vaivaa ja väkerrystä, joten ne sopivat parhaiten kiireettömiin viikonloppuaamuihin.
Valmistelut 10 minutes
Kypsennys 30 minutes
Kategoria Aamu- ja välipalat
Annokset 4

Raaka-aineet
  

  • 2 1/2 dl kasvijuomaa esim. soija- tai kaurajuoma
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 2 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 rkl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1/2 tl kardemummaa
  • 1/2 tl suolaa

Paistamiseen

  • rypsiöljyä

Tarjoiluun

  • tuoreita marjoja ja hedelmiä
  • kasvijuomaa

Valmistusohjeet
 

  • Sekoita kasvijuoma ja öljy. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet koko ajan vispilällä sekoittaen. Siirrä taikina pursotuspussiin.
  • Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä ja lisää tilkka öljyä. Purstota taikinasta pieniä nokareita pannulle vieri viereen. Paista taikinasta pikkupannareita. Käännä, kun pinta kuplii ja paista vielä hetki.
  • Tarjoa pannarimurot esimerkiksi tuoreiden marjojen ja hedelmien sekä kasvijuoman kera.