Go Back

Paistetut gnocchit

Paistetut gnocchit ovat parasta pikaruokaa. Kaveriksi voi upottaa mieliherkkuja tai jääkaapin tähteitä - ja aina tulee hyvää! 
Valmistelut 10 minutes
Kypsennys 15 minutes
Aika yhteensä 25 minutes
Kategoria Arkiruoka, Pastat ja nuudelit
Annokset 4

Raaka-aineet
  

  • 1 pkt (500 g) gnoccheja
  • 1 keskikokoinen kesäkurpitsa
  • 1 punainen paprika
  • 1 pkt (270 g) marinoitua tofua
  • öljyä paistamiseen
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 - 1 tl valkosipulijauhetta
  • 1/4 tl rouhittua mustapippuria

Lisäksi

  • vihreää tai punaista pestoa
  • tuoretta basilikaa
  • paahdettuja pinjansiemeniä

Valmistusohjeet
 

  • Kuivaa tofu huolellisesti. Kuutioi. Pilko kesäkurpitsa ja paprika.
  • Kuumenna öljy paisitinpannulla. Paista tofukuutiot rapeiksi, siirrä syrjään odottamaan. Lisää tarvittaessa tilkka öljyä ja paista gnocchit kullanruskeiksi. Jos käytössäsi on toinen paistinpannu, paista siinä kasvikset napakan kypsiksi.
  • Lisää joukkoon tofukuutiot ja paistetut gnocchit. Mausta suolalla, valkosipulijauheella ja mustapippurilla.
  • Tarjoa paistetut gnocchit pestokastikkeen, hienonnetun basilikan ja halutessasi paahdettujen pinjansiementen kera.