Go Back
vegaaninen pollo limonello

Vegaaninen pollo limonello

Vegaaninen Pollo limonello on koukuttavan hyvä pastaruoka, joka pelastaa kiireisen arjen ja ilahduttaa myös viikonloppuaterialla.
Valmistelut 5 minutes
Kypsennys 15 minutes
Aika yhteensä 20 minutes
Kategoria Arkiruoka, Pastat ja nuudelit
Annokset 4

Raaka-aineet
  

  • 1 pkt Hälsans Kök fileesuikaleita tai esim. Like Meat Chicken Bites
  • öljyä paistamiseen
  • 1/4 -1/2 tl cayennepippuria maun mukaan
  • 1 tlk (2-2 1/2 dl) kaurakermaa
  • 1 rkl kasvisfondia tai noin 1 tl suolaa
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
  • 1/2 tl jauhettua kurkumaa
  • 1 rkl tummaa siirappia tai vaahterasiirappia
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 150 g paksua gurttia
  • 1/4 tl mustapippuria
  • 2-3 rkl lehtipersiljaa tai korianteria

Lisäksi:

  • 250 g kananmunatonta pastaa esim. tagliatelle

Valmistusohjeet
 

  • Kuumenna öljy pannulla ja paista soijafileepaloja viitisen minuuttia. Mausta ripauksella cayennepippuria.
  • Lisää kaurakerma, raastettu inkivääri, kasvisfondi, hienonnetut valkosipulinkynnet ja kurkuma. Anna hautua pari minuuttia. Lisää sitruunamehu, gurtti ja siirappi. Kuumenna. Mausta maun mukaan mustapippurilla.
  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan al dente. Valuta siivilässä.
  • Sekoita keitetty pasta kastikkeen joukkoon. Viimeistele pollo limonello hienonnetulla lehtipersiljalla.