Go Back

Vegaaniset pinaattiletut

Vegaaniset pinaattiletut ovat todellinen arjen aarre. Vehreät pikkupannarit muuntuvat moneen täytteitä ja lisukkeita vaihtamalla.
Valmistelut 10 minutes
Kypsennys 15 minutes
Aika yhteensä 55 minutes
Kategoria Arkiruoka
Annokset 4

Raaka-aineet
  

  • 1 ps (150 g) pakastepinaattia sulatettuna
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl ohrajauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 5 dl kaurajuomaa
  • 2 rkl rypsiöljyä + lisää paistamiseen

Valmistusohjeet
 

  • Sekoita keskenään kuivat aineet. Mittaa kulhoon kaurajuoma. Lisää jauhoseos pienissä erissä koko ajan vispaten. Lisää öljy sekä pinaatti. Sekoita taikina tasaiseksi ja anna taikinan turvota noin puoli tuntia.
  • Kuumenna öljy lettupannulla ja kaada taikinaa pannulle noin 2 rkl. Paista pinaattilettuja muutama minuutti molemmin puolin, kunnes pinta on saanut hieman väriä.
  • Tarjoa vegaaniset pinaattiletut esimerkiksi savutofutahnan kanssa.