Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Uunicurry kikherneillä ja kukkakaalilla
Uunicurry antaa hävikille huutia ja valmistuu vaivatta uunin hoitaessa lähes kaikki työt.
Tulosta resepti
Tallenna Pinterestiin
Valmistelut
10
minutes
mins
Kypsennys
30
minutes
mins
Aika yhteensä
40
minutes
mins
Kategoria
Arkiruoka
Annokset
4
Raaka-aineet
1
keskikokoinen kukkakaali
2
rs (à 250 g )
kirsikkatomaatteja
1
tlk (230 g)
kikherneitä
1
tlk (230 g)
punaisia linssejä
1
tlk (400 ml)
kookosmaitoa
1 1/2
rkl
punaista currytahnaa
1 1/2
rkl
vihreää currytahnaa
1/2
rkl
sriracha-chilikastiketta
2
valkosipulinkynttä hienonnettuna
1
rkl
vaahterasiirappia
tai hunajaa
1
rkl
seesamiöljyä
1
tl
suolaa
Tarjoiluun
riisiä tai ruokakauraa
Valmistusohjeet
Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Paloittele kukkakaali kukinnoiksi. Huuhtele ja valuta kikherneet ja linssit.
Sekoita mausteet kookosmaitoon. Sekoita kaikki aineet uunivuoassa.
Kypsennä uunin keskitasolla noin 45 minuuttia, kunnes kukkakaalit ovat paahtuneet ja pehmenneet.
Tarjoa uunicurry keitetyn riisin tai ruokakauran kera.