Sekoita vehnäjauhot ja mausteet. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. Lisää vettä tarvittaessa. Koostumuksen tulisi olla juokseva, mutta kuitenkin en verran jähmeä, että se tarttuu hyvin tofun pintaan.
Sekoita pankojauhot ja mausteet toisessa kulhossa tai laakealla lautasella.
Viipaloi tofu noin 1,5 cm viipaleiksi. Kuivaa tofun pinta huolella. Leikkaa sormen paksuisiksi puikoiksi.
Kasta tofupuikot ensin vehnäjauho-vesiseoksessa ja pyöräytä sitten pankojauhoissa. Asettele tofunugetit leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille.
Paahda tofunugetteja 15 minuuttia, käännä ja paista toiset 15 minuuttia.
Tarjoa tofunugetit esimerkiksi valkosipulilla maustetun majoneesikastikkeen kanssa.