Go Back

Kermainen vegekana-pestopasta

Kermainen vegekana-pestopasta on oiva arkiruoka. Tämä helppo pasta valmistuu vartissa. 
Valmistelut 10 minutes
Kypsennys 15 minutes
Aika yhteensä 25 minutes
Kategoria Arkiruoka, Pastat ja nuudelit
Annokset 4

Raaka-aineet
  

  • 1 pkt (n. 200 g) vegekanaa (esim. LikeMeat)
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 8 aurinkokuivattua tomaattia
  • 2 1/2 dl kaurakermaa
  • 1/2 dl vihreää vegaanista pestoa
  • 200 g mieleistäsi pastaa
  • 1/4 tl suolaa

Valmistusohjeet
 

  • Laita pasta kiehumaan. Keitä napakan kypsäksi.
  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Valuta aurinkokuivatut tomaatit öljystä ja suikaloi ne.
  • Kuumenna öljy pannulla. Kuullota sipuli raukeaksi. Lisää valkosipuli ja vegekana. Jatka paistamista muutama minuutti. Lisää tomaatit, pesto ja kaurakerma. Kuummenna sekoitellen pari minuuttia. Valuta pasta ja sekoita pannulle kastikkeen joukkoon.
  • Viimeistele kermainen vegekana-pestopasta halutessasi paahdetuilla pinjansiemenillä.