Etusivu » Kermainen vegekana-pestopasta
|

Kermainen vegekana-pestopasta

Kermainen vegekana-pestopasta on oiva arkiruoka. Tämä helppo pasta valmistuu vartissa. 

vegekana-pestopasta

Nopea arkiruoka ja pasta ovat ainakin omassa keittiössäni liki synonyymejä toisilleen. Kun kaivataan pikaisesti purtavaa pöytään, kaivan useimmiten pastapussin esiin. Tällä kertaa yhdistin kaurakerman, pestokastikkeen ja vegaaniset kanapalat.

Olen viime aikoina testannut useampaakin erilaista vegaanista broilerin tapaan käytettävää vegevalmistetta. Hälsans Kökin soijasuikaleet ovat pitkään olleet suosikkejani, ja käytän niitä usein esimerkikiksi pollo limonellon valmistukseen. Varsin toimiva tuote on myös LikeMeatin Like ChickenBites, joita käytin tämän ruoan valmistukseen.

Kerman, peston ja vegaanisten kanasuikaleiden lisäksi pastaan sujautetaan aurinkokuivattuja tomaatteja, jotka tuovat makuun mukavaa särmää. Kermainen vegekana-pestopasta on taivaallinen, kun annoksen päälle paahtaa vielä pinjansiemeniä, mutta ilmankin pärjää. 

Blogin arkistosta kannattaa käydä kurkkaamassa myös nämä arkeen mutkattomasti solahtavat pastareseptit:

vegaaninen kanapasta

Kermainen vegekana-pestopasta

Kermainen vegekana-pestopasta on oiva arkiruoka. Tämä helppo pasta valmistuu vartissa. 
Valmistelut 10 minutes
Kypsennys 15 minutes
Aika yhteensä 25 minutes
Kategoria Arkiruoka, Pastat ja nuudelit
Annokset 4

Raaka-aineet
  

  • 1 pkt (n. 200 g) vegekanaa (esim. LikeMeat)
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 8 aurinkokuivattua tomaattia
  • 2 1/2 dl kaurakermaa
  • 1/2 dl vihreää vegaanista pestoa
  • 200 g mieleistäsi pastaa
  • 1/4 tl suolaa

Valmistusohjeet
 

  • Laita pasta kiehumaan. Keitä napakan kypsäksi.
  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Valuta aurinkokuivatut tomaatit öljystä ja suikaloi ne.
  • Kuumenna öljy pannulla. Kuullota sipuli raukeaksi. Lisää valkosipuli ja vegekana. Jatka paistamista muutama minuutti. Lisää tomaatit, pesto ja kaurakerma. Kuummenna sekoitellen pari minuuttia. Valuta pasta ja sekoita pannulle kastikkeen joukkoon.
  • Viimeistele kermainen vegekana-pestopasta halutessasi paahdetuilla pinjansiemenillä.

Lue myös nämä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvioi resepti!