Go Back
varhaiskaali-gnocchipelti

Varhaiskaali-gnocchipelti

Varhaiskaali-gnocchipelti on ihanan iisi kesäruoka. Sujauta ainekset pellille ja anna uunin hoitaa työt. 
Valmistelut 5 minutes
Kypsennys 30 minutes
Aika yhteensä 35 minutes
Kategoria Arkiruoka
Annokset 3

Raaka-aineet
  

  • 1/2 varhaiskaali
  • 500 g perunagnoccheja
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl vegaanista margariinia
  • 1/2 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 100 g pakasteherneitä
  • 1 tlk (230 g) isoja valkoisia papuja
  • 1 pkt (200 g) vegechorizoa esim. Muu

Lisäksi

  • vegaanista parmesaania
  • ruohosipulia, timjamia tai basilikaa

Valmistusohjeet
 

  • Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  • Suikaloi kaali ohuelti ja levitä leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille yhdessä gnocchien kanssa. Lisää öljy, margariini pieninä nokareina ja vesi. Mausta tasaisesti suolalla ja pippurilla. Nosta pelti uuniin ja paahda 15 minuuttia.
  • Huuhtele ja valuta pavut. Paloittele vegechorizot. Nosta pelti uunista ja lisää pellille pavut, herneet ja chorizot. Jatka paistamista vielä toiset 15 minuuttia.
  • Viimeistele varhaiskaali-gnocchipelti vegeparmesaanilla ja tuoreilla yrteillä.