Voitele halkaisijaltaan 26 cm:n kokoinen piirakkavuoka.
Mittaa margariini, jauhot ja suola monitoimikoneeseen ja aja murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi ja pyöräytä taikina palloksi. Vaihtoehtoisesti voit nyppiä ainekset käsin tasaiseksi taikinapalloksi.
Taputtele taikina voideltuun piirakkavuokaan, pistele pohjaan haarukalla reikiä ja laita jääkaappiin jäähtymään vähintään puoleksi tunniksi.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paloittele paparika pieniksi kuutioiksi. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit. Puolita kirsikkatomaatit.
Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulia muutama minuutti. Lisää paprika ja valkosipuli ja jatka paistamista, kunnes paprika hieman pehmenee. Lisää aurinkokuivatut tomaatit ja mausta ripauksella suolaa. Siirrä syrjään jäähtymään.
Sekoita kaurakerma, tuorejuusto, kaurajuoma, maissitärkkelys sekä mausteet vispilällä tasaiseksi.
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Esipaista pohjaa 10 minuuttia. Nosta vuoka uunista ja nosta lämpö 225 asteeseen.
Lisää esipaistetun pohjan päälle sipuli-paprikaseos. Levitä päälle kaurakerma-tuorejuustoseos. Asettele päälle puolitetut kirsikkatomaatit. Nosta piirakka takaisin uuniin ja paista vielä 20 minuuttia. Anna piirakan jäähtyä rauhassa ennen tarjoilua.