Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Vegaaniset vohvelit
Vegaaniset vohvelit taipuvat niin suolaisen kuin makeankin nälkään. Tässä paras vohvelitaikina, jolla paistat elämäsi parhaat vohvelit.
Tulosta resepti
Tallenna Pinterestiin
Valmistelut
5
minutes
mins
Kypsennys
15
minutes
mins
Taikinan turvotus
15
minutes
mins
Aika yhteensä
35
minutes
mins
Kategoria
Aamu- ja välipalat, Makeat leivonnaiset
Annokset
4
Raaka-aineet
4
dl
kaurajuomaa
1/2
dl
rypsiöljyä
3
dl
vehnäjauhoja
1
dl
kaurahiutaleita
1/2
tl
suolaa
1
tl
leivinjauhetta
(80
g
babypinaattia/lehtikaalia
tai 100 g pakastepinaattia sulatettuna)
Paistamiseen
vegaanista margariinia
Valmistusohjeet
Sekoita ainekset yhteen ja anna taikinan turvota 15 minuuttia.
Kuumenna vohvelirauta ja sivele paistopinnat margariinilla. Lisää kauhallinen taikinaa kerralla ja paista vohveleiksi.
Tarjoa vegaaniset vohvelit suolaisten tai makeiden täytteiden kera.