Leikkaa tofu viipaleiksi ja kuivaa pinta huolella. Kuutioi tofu.
Kuumenna reilu loraus öljyä pannulla ja paista tofu rapeaksi. Siirrä pannu syrjään ja lisää 1 rkl soijakastiketta. Sekoita niin, että soijakastike imeytyy tasaisesti tofuun. Siirrä tofu syrjään odottamaan.
Suikaloi kiinankaali. Kuutioi porkkanat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta inkivääri. Poista chilin kanta ja hienonna chili.
Pyyhkäise pannu puhtaaksi ja lisää tilkka öljyä. Kuullota sipuli raukeaksi. Lisää sitruunaruohotahna, valkosipuli, inkivääri sekä chili ja jatka paistamista pari minuuttia. Lisää kuivamausteet ja paista sekoitellen vielä hetki.
Lisää kookosmaito, porkkanat, maapähkinävoi, limetinlehdet ja sekoita tasaiseksi. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua kannen alla noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.
Lisää tofu, kiinankaali ja 2 rkl soijakastiketta. Hauduta noin 15 minuuttia.
Mausta malesialainen tofu-pähkinäkastike suolalla ja limetin- tai sitruunanmehulla. Tarkista maku ja tarjoa riisin tai ruokakauran kera.