Tofuskagen
Vegaaninen skagenröra on rakastetun klassikon vegeversio, joka ilahduttaa niin illanistujaisten suolapalana, fiinin illallisen alkuruokana, joulupöydässä kuin juhannusjuhlissakin.
Valmistelut 15 minutes mins
Aika yhteensä 15 minutes mins
- 1 pkt (300 g) kylmäsavutofua
- 1 dl vegaanista majoneesia
- 1/2 dl kaurafraichea
- 1 pieni pieni punasipuli
- 1 dl tilliä hienonnettuna
- 4-5 rkl sitruunamehua
- n. 1/2 tl suolaa
- 1/4 tl rouhittua mustapippuria
Viimeistelyyn
- cavi-artia vegaanista mätiä
Murustele tofu haarukalla hienoksi.
Kuori ja hienonna punasipuli. Sekoita tofu, majoneesi, kaurafraiche, tilli, sitruunamehu ja suola. Mausta ripauksella mustapippuria. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.
Tarjoa tofuskagen esimerkiksi saaristolaisleivän kera vegaanisella merilevävalmisteella eli cavi-artilla viimeisteltynä.