Go Back

Tofuskagen

Vegaaninen skagenröra on rakastetun klassikon vegeversio, joka ilahduttaa niin illanistujaisten suolapalana, fiinin illallisen alkuruokana, joulupöydässä kuin juhannusjuhlissakin.
Valmistelut 15 minutes
Aika yhteensä 15 minutes
Kategoria Lisukkeet
Annokset 4

Raaka-aineet
  

  • 1 pkt (300 g) kylmäsavutofua
  • 1 dl vegaanista majoneesia
  • 1/2 dl kaurafraichea
  • 1 pieni pieni punasipuli
  • 1 dl tilliä hienonnettuna
  • 4-5 rkl sitruunamehua
  • n. 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl rouhittua mustapippuria

Viimeistelyyn

  • cavi-artia vegaanista mätiä

Valmistusohjeet
 

  • Murustele tofu haarukalla hienoksi.
  • Kuori ja hienonna punasipuli. Sekoita tofu, majoneesi, kaurafraiche, tilli, sitruunamehu ja suola. Mausta ripauksella mustapippuria. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.
  • Tarjoa tofuskagen esimerkiksi saaristolaisleivän kera vegaanisella merilevävalmisteella eli cavi-artilla viimeisteltynä.