Go Back

Cashew-sitruunapasta

Cashew-sitruunapasta on pikaruokaa parhaimmillaan. Vartissa valmis vegepasta täyttää kurnivimmankin vatsan.
Valmistelut 10 minutes
Kypsennys 10 minutes
Pähkinöiden liotus 2 hours
Aika yhteensä 2 hours 20 minutes
Kategoria Arkiruoka, Pastat ja nuudelit
Annokset 2

Raaka-aineet
  

  • 2 1/2 dl cashewpähkinöitä + vettä liottamiseen
  • 1/2 dl sitruunamehua
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • 2 rkl ravintohiivahiutaleita
  • 1/2 tl suolaa
  • n. 1 dl pastan keitinvettä

Lisäksi

  • 250 g mieleistäsi pastaa

Valmistusohjeet
 

  • Laita cashewpähkinät likoamaan kylmään veteen vähintään kaksi tuntia ennen ruoan valmistusta.
  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan napakan kypsäksi al dente. Ota mukillinen pastan keitinvettä tateen. Valuta pasta siivilässä.
  • Kaada pähkinöiden liotusvesi pois. Mittaa ainekset korkeareunaiseen astiaan ja aja sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää pastan keitinvettä, kunnes kastikkeen koostumus on mieleisesi. Tarkista maku.
  • Sekoita kastike pastan joukkoon. Tarjoile cashew-sitruunapasta heti.