Go Back

Veriappelsiinituorepuuro

Veriappelsiintuorepuuro on alkuvuoden sesonkiherkku. Makean raikas appelsiinimehu on herkullinen pohja tuorepuurolle.
5 from 1 vote
Valmistelut 10 minutes
Tekeytyminen 8 hours
Aika yhteensä 8 hours 10 minutes
Kategoria Aamu- ja välipalat
Annokset 4

Raaka-aineet
  

  • 3 veriappelsiinia
  • 2 dl maustamatonta gurttia
  • 2 rkl vaahterasiirappia
  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 1/2 dl siemeniä tai pähkinöitä rouhittuna
  • 1 rkl chiansiemeniä
  • 1/2 tl kardemummaa

Valmistusohjeet
 

  • Purista veriappelsiineista mehu.
  • Sekoita ainekset kannellisessa rasiassa. Anna tekeytyä muutama tunti tai yön yli.