Go Back
vegaaniset rahkaletut

Rahkaletut

Vegaaniset rahkaletut muhevoituvat banaanilla. Pikkupannarit valmistuvat suit sait sukkelaan ja maistuvat herkuilta hillon ja kermavaahdon tai vaniljajäätelön kera.
Valmistelut 10 minutes
Kypsennys 20 minutes
Aika yhteensä 30 minutes
Kategoria Aamu- ja välipalat
Annokset 4

Raaka-aineet
  

Rahkaletut:

  • 1 prk (400 g) vaniljan makuista soijarahkaa (Alpro Greek Style)
  • 1 kypsä banaani
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 rkl maissitärkkelystä
  • 2 rkl sokeria
  • öljyä paistamiseen

Tarjoiluun:

  • hilloa, marjoja, vaahterasiirappia ja/tai jäätelöä

Valmistusohjeet
 

  • Muhenna banaani ja sekoita se kulhossa rahkan kanssa.
  • Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää rahkan joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
  • Kuumenna öljy lettupannulla ja paista rahkalettuja keskilämmöllä pari minuuttia molemmin puolin.
  • Tarjoa rahkaletut esimerkiksi hillon ja kasvipohjaisen kermavaahdon tai jäätelön tai banaaniviipaleiden ja suklaa-pähkinälevitteen kera.