Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Rahkaletut
Vegaaniset rahkaletut muhevoituvat banaanilla. Pikkupannarit valmistuvat suit sait sukkelaan ja maistuvat herkuilta hillon ja kermavaahdon tai vaniljajäätelön kera.
Tulosta resepti
Tallenna Pinterestiin
Valmistelut
10
minutes
mins
Kypsennys
20
minutes
mins
Aika yhteensä
30
minutes
mins
Kategoria
Aamu- ja välipalat
Annokset
4
Raaka-aineet
Rahkaletut:
1
prk (400 g)
vaniljan makuista soijarahkaa
(Alpro Greek Style)
1
kypsä banaani
1
dl
vehnäjauhoja
1
tl
leivinjauhetta
2
rkl
maissitärkkelystä
2
rkl
sokeria
öljyä paistamiseen
Tarjoiluun:
hilloa, marjoja, vaahterasiirappia ja/tai jäätelöä
Valmistusohjeet
Muhenna banaani ja sekoita se kulhossa rahkan kanssa.
Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää rahkan joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
Kuumenna öljy lettupannulla ja paista rahkalettuja keskilämmöllä pari minuuttia molemmin puolin.
Tarjoa rahkaletut esimerkiksi hillon ja kasvipohjaisen kermavaahdon tai jäätelön tai banaaniviipaleiden ja suklaa-pähkinälevitteen kera.