Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Siemennäkkäri
Siemennäkkäri on kerrassaan koukuttavaa. Pellillinen rapeaa ja rouskuvaa näkkäriä katoaa hetkessä parempiin suihin.
Tulosta resepti
Tallenna Pinterestiin
Valmistelut
5
minutes
mins
Kypsennys
15
minutes
mins
taikinan vetäytyminen
15
minutes
mins
Aika yhteensä
35
minutes
mins
Kategoria
Suolaiset leivonnaiset
Annokset
8
Raaka-aineet
1 1/2
dl
siemensekoitusta
kurpitsan-, auringonkukan- ja pinjansiemeniä
1
dl
seesaminsiemeniä
1/2
dl
pellavansiemeniä
1/2
dl
chiansiemeniä
1
tl
suolaa
2
dl
kiehuvaa vettä
2
rkl
öljyä
Päälle:
1/2
tl
sormisuolaa
Valmistusohjeet
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Lisää kiehuva vesi ja öljy. Sekoita ja anna seistä vartin verran.
Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Levitä siemenseos esimerkiksi lastan avulla ohueksi levyksi leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille.
Paista siemennäkkäriä uunin keskitasolla noin 15 minuuttia, kunnes se on saanut hieman väriä ja rapeutunut. Ole tarkka, älä polta!